Alla inlägg den 7 februari 2011

Av Esmeralda Eliz - 7 februari 2011 00:24

Yep, jag tjatar på, men nu är det verkligen bara en enda stackars vecka kvar tills det är dags att skicka present, eller rättare: till det är dax att skicka presenter på den stora kärleksdagen nr 1, alla hjärtans dag. Och för dig som fortfarande inte har en aning om vad du ska skicka för kul present till nära och kära därute så rekommenderar jag dig att tänka snabbt; om ett par dagar kan det vara försent.


Som ni vet så handlar den här lilla bloggen om shopping och konsten att skicka present, så jag borde egentligen sluta babbla och komma med ett par konkreta tips på presenter istället, eller hur. Ja. Så får det bli. Men jag ska fundera och alldeles strax be att få återkomma med en lista över den ultimata alla hjärtans dag presenten. Typ. 


Jaha. Nähä. Trodde inlägget var slut där. Men jag kom just på att det här med att skicka present och de stora tillfällena börjar bli en veritabel kvissla i rumpan. Eller "pain in the ass" som det heter på ren engelska. Det är ju så enkelt egentligen. Blommor, choklad och så ett litet sött "jag älskar dig" - kort. Och sen är saken liksom biff. Varför kan jag inte nöja mig så? 

Av Esmeralda Eliz - 7 februari 2011 00:15

Tänkte bara köra ett kort presenttips på en present som jag skulle vilja benämna som "äckelrolig". Det var min syster som sprang omkring med en sån här på min pappas bröllop och masserade folk i håret med, ja, "varierande" resultat. Några tyckte att det var jätteskönt medan andra tyckte att det killade, och ett ganska så stort antal tyckte bara att det var obehagligt. Jag åsyftat den märkliga kreationen och spindellikande presenten "Huvudmassör med vibrator" från presentbutiken och e-shopen D7.se.

Här finns förövrigt en massa kul saker mellan himmel och jord, kan vara ganska roligt att bara surfa runt här och kolla in vapenreplikas, spexprylar och roliga t-shirts.  

Ovido - Quiz & Flashcards